Varainkeruukampanja kesätyöntekijälle

Tilannepäivitys maalikuun alussa: Tammi ja Helmikuun aikana kerättiin 3 090e, joten tavoite täyttyi ja Emilia tulee koko aikaiseksi työntekijäksi kesän ajaksi. Kiitos kaikkille tämän mahdollistajille!

Toimintamme kehittyy ja sen eteenpäinviemiseksi palkkaamme kesätyöntekijän. Toinen ja isommalla prosentilla toimiva työntekijä mahdollistaa seurakunta ja riparivierailut kesän aikana sekä on mukana leirien suunnittelussa ja toteutuksessa. Palkattu työntekijä helpottaa ennen kaikkea käytänteiden ja kulttuurin rakentamista sekä ohjeistusten tekoa tulevia vuosia varten. Tähän tehtävään meillä on jo loistava tekijä, mutta osa rahoituksesta vielä puuttuu.

Tässä vaiheessa työskentely KRIKssä on hyvin itseohjautuvaa, joten kesätyöntekijäksi haluttiin henkilö, joka tuntee järjestön ja kykenee kehittämään sitä etennpäin. Näin ollen hyvin luonteva valinta oli Emilia Lehtomäki, joka on ollut vetämässä leirejä ja suunnittelemassa KRIKn tulevaisuutta. Emilia valmistuu kevään aikana liikunnanohjaajaksi (AMK), on opiskellut Suomen Raamattuopiston urheilulinjalla sekä käynyt hakemssa oppia Ruotsin KRIK tapahtumista. Lisäksi Emilia matkaa maaliskuuksi työharjoitteluun Ruotsiin KRIK-linjalle sekä läheiselle kristilliselle kuntosalille

Tavoitteena on palkata Emilia täysipäiväiseksi (40h/vko) työntekijäksi kesäkuusta elokuuhun, palkkabudjetista uupuu kuitenkin vielä 3 000e. Mikäli 3 000e saadaan täyteen helmikuun loppuun mennessä palkataan Emilia täysipäiväiseksi työntekijäksi, mikäli tavoitteeseen asti ei päästä palkataan Emilia osa-aikaisena työntekijänä. Kaikki tämän keräyksen tuotot käytetään KRIKn työntekijöiden palkkakuluihin eli mikäli keräämme enemmän rahaa, se mahdollistaa isommat työntekijäresurssit myös syksylle.

Mahdollista täysipäiväisen kesätyöntekijän palkkaaminen ja lahjoita 

Saaja: KRIK Finland ry
Tilinumero: FI6756121120760480
Viite: 2202

Rahankeräysluvan tiedot

Luvan saaja: KRIK Finland ry
Luvan numero: RA/2022/792
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus
Toimeenpanoaika ja alue: Lupa on voimassa 18.5.2022 alkaen toistaiseksi koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *