Tue KRIK toimintaa

Rukoile KRIK työn puolesta

Teemme työtä KRIKissä rukouksesta käsin ja olisi hienoa, jos sinäkin rukoilisit KRIKn toiminnan puolesta. Ajankohtaisia rukousaiheita jaetaan instagram stoorien kautta KRIK Finlandin läheiset kaverit listalle. Jos haluat mukaan listalle laita viestiä KRIKn Instagramissa tai mirka@krik.fi

Rukousaiheita jaetaan jäsenkirjeen mukana s-postitse, jonka saat liittymällä jäseneksi täällä.

Tue toimintaamme taloudellisesti

KRIK haluaa olla tekemässä kristillistä urheilutyötä Suomessa, luomassa kristityille positiivisia, iloisia ja helposti lähestyttäviä kasvoja sekä olla luomassa kristittyjen liikkujien verkostoa ja olla vahvistamassa uskovia liikkujia.

KRIK Finland on saanut rahankeräysluvan ja nyt toimintaamme on mahdollisuus tukea rukousten lisäksi myös taloudellisesti:

Saaja: KRIK Finland ry
Tilinumero: FI6756121120760480

Rahankeräysluvan tiedot

Luvan saaja: KRIK Finland ry
Luvan numero: RA/2022/792
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus
Toimeenpanoaika ja alue: Lupa on voimassa 18.5.2022 alkaen toistaiseksi koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta

Kerättyjen varojen tarkoitus: Kerätyt varat käytetään kristilliseen urheilutyöhön Suomessa sekä urheilulähetystyöhön ulkomailla. Toimintaan sisältyy liikunta- ja urheilutapahtumia sekä kerho-, leiri- ja joukkuetoimintaa. Varoja käytetään toiminnan toteuttamisesta aiheutuvien kulujen kattamiseen, kuten liikuntasalien ja urheilukenttien vuokrakustannuksiin, urheiluvälineiden hankintaan, tapahtumien järjestelykuluihin sekä ohjaajien ja työntekijöiden palkkoihin, palkkioihin ja matkakustannuksiin.