PAIKALLISRYHMÄT

Suuntaa reittisi paikallisryhmään

YHDESSÄ LIIKKUEN

Paikkakuntakohtaiset ryhmät ovat olennainen osa KRIKn toimintaa. Paikallisryhmien tarkoitus on viedä KRIK sinne, missä ihmiset ovat. Paikallisryhmät on tarkoitettu kaikille eli paikallisryhmän voi perustaa minkä tahansa lajin ympärille ja mille tahansa kohderyhmälle alle kouluikäisistä lapsista eläkeläisiin.

KRIK pääkaupunkiseutu

Tule mukaan järjestämään KRIK pääkaupunkiseudun tapahtumia!

Järjestämme yhteisiä pelejä, mukavaa yhdessäoloa ja Sanan ääressä olemista. Tulevista tapahtumista ilmoitetaan KRIK Finland facebookissa, @krikfinland instagramissa ja whatsappin kautta. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa:

Mirka Suutari puh.0442801830 / mirka@krik.fi

KRIK Hämeenlinna

1.9.2021 alkaen Hämeenlinnassa kokoonnutaan joka keskiviikko pelaamaan futsalia/jalkapalloa Jukolan koululla klo 20-22. Kaikki 15 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita! Osoite on Liivuorentie 24.
Maanantaisin on lasten vuoro pelata futsalia Lyseon koululla klo 16-17.
Ryhmä aloittaa harjoitukset 16.8.2021. Hinta on 25€/kausi

Lisätietoa KRIK Hämeenlinnan toiminnasta:
David Pike, 044-971-0161, davepike27@gmail.com

KRIK Sastamala

Sastamalan paikallisryhmässä rukoilemme KRIK Finlandin tapahtumien ja leirien puolesta, olemme satunnaisesti järjestämässä tapahtumia yhteistyötahojen kanssa ja erityistilanteissa lähdemme itsekin reippailemaan raittiiseen ulkoilmaan.

Tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot:

Jenni Sisto
puh. 0405156120

Voit myös liittyä KRIK Sastamalan facebook ryhmään, jossa tiedotetaan ajankohtaisista asioista:

https://www.facebook.com/groups/2082072475136382/

Urheilulähetystyö

Tuemme lähetyskentillä toteutuvaa urheilulähetystyötä. Tällä hetkellä päätoiminta sijoittuu Kreikkaan, jossa päälajina on jalkapallo. Työssä päätavoitteena on tehdä kokonaisvaltaista lähetystyötä, jossa tuetaan liikunta ja urheilutoimintaan osallistuvien kokonaisvaltaista kehitystä, eli hengellistä, henkistä, fyysistä ja sosiaalista kehitystä. Rohkaisemme, kannustamme ja myös koulutamme halukkaita henkilöitä lähtemään maailmalle urheilulähetystyöhön. Kreikan lisäksi urheilulähetystyötä voi tehdä oikeastaan missä tahansa, sillä liikunta ja urheilu yhdistävät ihmisiä ympäri maailmaa.

Lisätietoa: Niko Ijäs, niko@krik.fi, 0453515269

KRIK Jyväskylä

Jyväskylässä kokoonnutaan säännöllisin välein erilaisiin tapahtumiin, joissa liikutaan, nautitaan yhdessäolosta ja vietetään aikaa Sanan äärellä.

Tervetuloa mukaan!

Yhteyshenkilö
Sini Jokinen
sini.jokinen2@gmail.com, 0451312761


ALOITA PAIKALLISRYHMÄTOIMINTA

Jos paikkakunnallanne on olemassa esimerkiksi kerran viikossa kokoontuva sählykerho tai retkeilystä kiinnostunut porukka tai jos haluaisitte perustaa jonkin vastaavan liikunnallisen ryhmän, niin kerätkää porukka ympärillenne ja laitetaan yhdessä paikallisryhmä käyntiin paikkakunnallenne ja pääsette mukaan Suomen KRIK-verkostoon ja samalla myös osaksi laajempaa KRIK-verkostoa.

Voit myös vain ottaa yhteyttä, niin mietitään yhdessä mitä KRIK voisi tarkoittaa teidän paikkakunnalla. Autamme ja ohjeistamme mielellämme paikallisryhmän perustamiseen liittyvissä asioissa. Yhteydenotot KRIK Finlandin toiminnanjohtaja Mirka Suutari, mirka@krik.fi.