PAIKALLISRYHMÄT

Suuntaa reittisi paikallisryhmään

YHDESSÄ LIIKKUEN

Paikkakuntakohtaiset ryhmät ovat olennainen osa KRIKn toimintaa. Paikallisryhmien tarkoitus on viedä KRIK sinne, missä ihmiset ovat. Paikallisryhmät on tarkoitettu kaikille eli paikallisryhmän voi perustaa minkä tahansa lajin ympärille ja mille tahansa kohderyhmälle alle kouluikäisistä lapsista eläkeläisiin.

KRIK Espoo

KRIK Espoo järjestää syyskaudella höntsä pelivuoron Espoon Matinkylässä maanantaisin klo 18-19:30.
Vuorolla pelataan vuoroviikoin salibandya/ sählyä ja futista.
Vuoro on tarkoitettu nuorille aikuisille.
Hinta 40€ ajalle 19.9-19.12. (ei syyslomalla).

Ilmoittautumiset Samuelille:
whatsapp 0504945850
samuel@krik.fi

KRIK Rovaniemi

Rovaniemellä pelataan perjantaisin 19-20.30 eri lajeja rennolla otteella Lyseonpuistonlukion liikuntasalissa.
Kohderyhmänämme ovat nuoret aikuiset, mutta iän suhteen emme kuitenkaan ole kovin tarkkoja vaan tärkeintä on pärjätä menossa mukana.
Illan ohjelma pitää sisällään alkuverryttelyt, hartauden, pelit ja lihashuoltoa. Pelattava laji vaihtuu kuukausittain ja syksyllä on vuorossa sulkapallo, koripallo, lentopallo ja roundnettia. Lajeja ei tarvitse osata ennestään vaan harjoittelemme kunkin lajin perustekniikat alkuverryttelyssä.

Kokeilemaan saa aina tulla ilmaiseksi
Syyskausi on 25e
4 kertaa 14e
Maksu suoritetaan tilille FI56 5612 1120 5605 67
Saaja: KRIK Finland
Viesti: KRIK Rovaniemi ja ja osallistujan nimi

Tarkista ajataiset tiedot https://krikrovaniemi.nimenhuuto.com/
Lisätietoja Mirka Suutari puh.0442801830 / mirka@krik.fi

Urheilulähetystyö

Tuemme lähetyskentillä toteutuvaa urheilulähetystyötä. Tällä hetkellä päätoiminta sijoittuu Kreikkaan, jossa päälajina on jalkapallo. Työssä päätavoitteena on tehdä kokonaisvaltaista lähetystyötä, jossa tuetaan liikunta ja urheilutoimintaan osallistuvien kokonaisvaltaista kehitystä, eli hengellistä, henkistä, fyysistä ja sosiaalista kehitystä. Rohkaisemme, kannustamme ja myös koulutamme halukkaita henkilöitä lähtemään maailmalle urheilulähetystyöhön. Kreikan lisäksi urheilulähetystyötä voi tehdä oikeastaan missä tahansa, sillä liikunta ja urheilu yhdistävät ihmisiä ympäri maailmaa.

Lisätietoa: Niko Ijäs, niko@krik.fi, 0453515269

ALOITA PAIKALLISRYHMÄTOIMINTA

Jos paikkakunnallanne on olemassa esimerkiksi kerran viikossa kokoontuva sählykerho tai retkeilystä kiinnostunut porukka tai jos haluaisitte perustaa jonkin vastaavan liikunnallisen ryhmän, niin kerätkää porukka ympärillenne ja laitetaan yhdessä paikallisryhmä käyntiin paikkakunnallenne ja pääsette mukaan Suomen KRIK-verkostoon ja samalla myös osaksi laajempaa KRIK-verkostoa.

Voit myös vain ottaa yhteyttä, niin mietitään yhdessä mitä KRIK voisi tarkoittaa teidän paikkakunnalla. Autamme ja ohjeistamme mielellämme paikallisryhmän perustamiseen liittyvissä asioissa. Yhteydenotot KRIK Finlandin toiminnanjohtaja Mirka Suutari, mirka@krik.fi.