PAIKALLISRYHMÄT

Suuntaa reittisi paikallisryhmään

YHDESSÄ LIIKKUEN

Paikkakuntakohtaiset ryhmät ovat olennainen osa KRIKn toimintaa. Paikallisryhmien tarkoitus on viedä KRIK sinne, missä ihmiset ovat. Paikallisryhmät on tarkoitettu kaikille eli paikallisryhmän voi perustaa minkä tahansa lajin ympärille ja mille tahansa kohderyhmälle alle kouluikäisistä lapsista eläkeläisiin.


KRIK Jyväskylä

Girls’ and Guys ACTION on ilmainen urheilukubi 13-18 –vuotiaille tytöille ja pojille. Tule liikkumaan ja kuulemaan Raamatun Sanaa hyvässä porukassa! Syömme myös yhdessä nyyttäriperiaatteella. Kokoonnumme sunnuntaisin.

Yhteyshenkilö
Sini Jokinen
0451312761


KRIK Luumäki

Ilmainen liikuntakerho 9-13 –vuotiaille tytöille ja pojille tiistaisin Taavetin Koululla. Tule liikkumaan ja pitämään hauskaa.

Yhteyshenkilö
Marko Flöjt
marko.flojt@evl.fi
0504005057

KRIK Pirkanmaa

Toteutamme toimintaa Pirkanmaalla aikuisille ja perheille.
- 3-5/2018 Tampereen Kaukajärven salibandypuulaakiin osallistuminen KRIKn joukkueella (Spiral-hallien kevätsarja). Kaikki halukkaat ovat tervetulleita ja tarpeellisia mukaan joukkueeseen.
- Perheystävällinen sporttileiri 31.8-2.92018.

Ilmoita kiinnostuksesi, niin pysyt ajantasalla tulevista tapahtumista ja tulevaisuudessa järjestettävästä säännöllisestä paikallisryhmätoiminnasta. Toivotamme sinut myös tervetulleeksi suunnittelemaan ja järjestämään erilaisia tapahtumia ja paikallisryhmätoimintaa Pirkanmaalle. Yhteyshenkilö Petri Sorva, 0407196364

KRIK Lapua

Toteutamme erilaisia tapahtumia Lapualla lapsille, aikuisille ja perheille.
Tulossa KRIK perheleiri 19-21.5.2018 (kts. ajankohtaista-osio / tulevat tapahtumat).

Myöhemmin tulossa mm.
- Ulkona toteutettava pakopeli
- Vaellukset
- Lasten tapahtumat (esim. extreme run)

Ilmoita kiinnostuksesi Matille, niin pysyt ajantasalla tulevista tapahtumista ja tulevaisuudessa järjestettävästä säännöllisestä paikallisryhmätoiminnasta. Toivotamme sinut myös tervetulleeksi suunnittelemaan ja järjestämään erilaisia tapahtumia ja paikallisryhmätoimintaa kanssamme Lapualle. Terveisin Liisa ja Matti Taini. Yhteystiedot: Matti Taini, matti.taini@testinglab.fi, 0401824474.

KRIK vaellus

Lähde mukaan KRIK Finlandin vaelluksille. Toteutamme erilaisia vaelluksia pienistä yhden päivän tapahtumista pidempikestoisiin seikkailuihin. Huomioimme myös perheet vaelluksillamme ja/tai järjestämme perheille suunniteltuja omia vaelluskokonaisuuksia. Lisäksi voimme osallistua KRIK Ruotsin ja KRIK Norjan järjestämille vaelluksille. Ilmoita kiinnostuksesi Ninalle tai Matille, niin pysyt ajantasalla mitä vaellusrintamalla tapahtuu. Samalla pystyt vaikuttamaan vaelluskohteisiin ja ajankohtaan ja halutessasi myös olemaan mukana järjestämässä erilaisia vaelluksia. Yhteyshenkilö Nina Iljala, nina.m.iljala@gmail.com, 0453114711. Perhevaellukset Matti Taini, matti.taini@testinglab.fi, 0401824474.

ALOITA PAIKALLISRYHMÄTOIMINTA

Jos paikkakunnallanne on olemassa esimerkiksi kerran viikossa kokoontuva sählykerho tai retkeilystä kiinnostunut porukka tai jos haluaisitte perustaa jonkin vastaavan liikunnallisen ryhmän, niin kerätkää porukka ympärillenne ja laitetaan yhdessä paikallisryhmä käyntiin paikkakunnallenne ja pääsette mukaan Suomen KRIK-verkostoon ja samalla myös osaksi laajempaa KRIK-verkostoa.

Voit myös vain ottaa yhteyttä, niin mietitään yhdessä mitä KRIK voisi tarkoittaa teidän paikkakunnalla. Autamme ja ohjeistamme mielellämme paikallisryhmän perustamiseen liittyvissä asioissa. Yhteydenotot KRIK Finlandin toiminnanjohtaja Jouni Veltheim, jouni@krik.fi.