PAIKALLISRYHMÄT

Suuntaa reittisi paikallisryhmään

YHDESSÄ LIIKKUEN

Paikkakuntakohtaiset ryhmät ovat olennainen osa KRIKn toimintaa. Paikallisryhmien tarkoitus on viedä KRIK sinne, missä ihmiset ovat. Paikallisryhmät on tarkoitettu kaikille eli paikallisryhmän voi perustaa minkä tahansa lajin ympärille ja mille tahansa kohderyhmälle alle kouluikäisistä lapsista eläkeläisiin.

KRIK Helsinki

Helsingissä kokoonnutaan kesän aikana joka keskiviikko tai torstai klo 18.30 Hietaniemen rannalla. Ohjelmassa on yhteisiä pelejä, mukavaa yhdessäoloa ja Sanan ääressä olemista. Tapahtumista ilmoitetaan KRIK Finland facebookissa, @krikfinland instagramissa ja whatsappin kautta. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa:

Niko Ijäs, 0505004207, niko@krik.fi

KRIK Järvenpää

Järvenpäässä kokoonnutaan joka sunnuntai pelaamaan jalkapalloa Järvenpään lukiolla klo 18-19. Kaikki 15 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita!

Lisätietoa:

David Johnson, 046-6597332, davidagyeij@yahoo.com
Niko Ijäs, 050-5004207, niko@krik.fi

Urheilulähetystyö

Tuemme lähetyskentillä toteutuvaa urheilulähetystyötä. Tällä hetkellä päätoiminta sijoittuu Mongoliaan, jossa päälajeina ovat koripallo, lentopallo ja jousiammunta. Työssä päätavoitteena on tehdä kokonaisvaltaista lähetystyötä, jossa tuetaan liikunta ja urheilutoimintaan osallistuvien kokonaisvaltaista kehitystä, eli hengellistä, henkistä, fyysistä ja sosiaalista kehitystä. Rohkaisemme, kannustamme ja myös koulutamme halukkaita henkilöitä lähtemään maailmalle urheilulähetystyöhön. Mongolian lisäksi urheilulähetystyötä voi tehdä oikeastaan missä tahansa, sillä liikunta ja urheilu yhdistävät ihmisiä ympäri maailmaa.

Lisätietoa: Niko Ijäs, niko@krik.fi, 0505004207

KRIK Kauniainen

Kauniaisissa kokoontuu kerran viikossa paikallisryhmä, joka on suunnattuna erityisesti maahanmuuttajille. Kaikki ovat kuitenkin tervetulleita. Hyvässä hengessä pelataan eri joukkuelajeja. Aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita, vaan vuorolla pääsee kokeilemaan eri lajeja positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Vuorolle on vapaa pääsy. Tällä hetkellä pelataan Kasavuoren koululla maanantaisin klo 16-17. Aikaan saattaa kuitenkin tulla muutoksia, joten kannattaa olla etukäteen yhteyhdessä. Tervetuloa!

Yhteyshenkilö:
Niko Ijäs
niko@krik.fi, 0505004207

KRIK Espoo

1. Aikuisten kanssa jalkapalloa pelataan kerran viikossa. Toiminta on suunnattu erityisesti miehille, jotka ovat maahanmuuttajia. Pelaajia on tammikuussa 2018 aloitetun toiminnan jälkeen ollut reilu 20 viikkotasolla. Vakiokävijöiden lisäksi pelaajia tulee ja menee oman elämäntilanteen mukaan. Pelaajat tulevat ympäri maailmaa ja mukaan mahtuu tietysti myös kantasuomalaisia. Talvisin pelit pidetään sisähallissa, mutta kesäisin pelit siiretään ulos. Toiminta tarjoaa erityisesti maahanmuuttajille mahdollisuuden pelata jalkapalloa turvallisessa, ohjatussa ilmapiirissä, jossa pidetään esillä myös kristillisiä arvoja.

Lisätietoa toiminnasta antaa Jonas Turunen, jonas.turunen@gmail.com tai 0503219035

2. Lisäksi jalkapallotoimintaa järjestetään Espoon kristillisellä koululla torstaisin klo 18-19. Tällä hetkellä toiminta on 2010 ja 2011 vuonna syntyneille tytöille ja pojille. Lisätietoa antaa Niko Ijäs, 0505004207 tai niko@krik.fi.

3. Tiistaisin klo 17.45 kokoonnutaan Suomenojalla boulderoimaan.

Lisätietoa: Niko Ijäs, 050-5004207, niko@krik.fi

KRIK Hämeenlinna

Lauantaisin kokoontuva nuorille suunnattu liikuntaryhmä. Pääasiassa 15-20 vuotiaille, mutta kaikki ovat tervetulleita pelailemaan. Lajit vaihtuvat, mutta ydin sanan ja hyvän hengen äärellä pysyy!

Yhteyshenkilö
Kari Kyläinpää
karikylain@gmail.com, 0415059963

KRIK Jyväskylä

Jyväskylässä kokoonnutaan säännöllisin välein erilaisiin tapahtumiin, joissa liikutaan, nautitaan yhdessäolosta ja vietetään aikaa Sanan äärellä.

Tervetuloa mukaan!

Yhteyshenkilö
Sini Jokinen
sini.jokinen2@gmail.com, 0451312761


KRIK Luumäki

Ilmainen liikuntakerho 9-13 –vuotiaille tytöille ja pojille tiistaisin Taavetin Koululla. Tule liikkumaan ja pitämään hauskaa.

Yhteyshenkilö
Marko Flöjt
marko.flojt@evl.fi
0504005057

KRIK Pirkanmaa

Toteutamme toimintaa Pirkanmaalla aikuisille ja perheille.
- 3-5/2018 Tampereen Kaukajärven salibandypuulaakiin osallistuminen KRIKn joukkueella (Spiral-hallien kevätsarja). Kaikki halukkaat ovat tervetulleita ja tarpeellisia mukaan joukkueeseen.
- Perheystävällinen sporttileiri 31.8-2.92018.

Ilmoita kiinnostuksesi, niin pysyt ajantasalla tulevista tapahtumista ja tulevaisuudessa järjestettävästä säännöllisestä paikallisryhmätoiminnasta. Toivotamme sinut myös tervetulleeksi suunnittelemaan ja järjestämään erilaisia tapahtumia ja paikallisryhmätoimintaa Pirkanmaalle. Yhteyshenkilö Petri Sorva, 0407196364

Sastamala
Sastamalassa Nuoret aikuiset pelailevat eri pallopelejä yhdessä hyvässä Hengessä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan. Toiminta alkaa 17.5 klo 18.30 Hopun yläparkkiksella ja tarkoitus on kokoontua aluksi joka toinen viikko. Lisääinfoa Tepa 0407280883

KRIK Lapua

Toteutamme erilaisia tapahtumia Lapualla lapsille, aikuisille ja perheille.
Tulossa KRIK perheleiri 19-21.5.2018 (kts. ajankohtaista-osio / tulevat tapahtumat).

Myöhemmin tulossa mm.
- Ulkona toteutettava pakopeli
- Vaellukset
- Lasten tapahtumat (esim. extreme run)

Ilmoita kiinnostuksesi Matille, niin pysyt ajantasalla tulevista tapahtumista ja tulevaisuudessa järjestettävästä säännöllisestä paikallisryhmätoiminnasta. Toivotamme sinut myös tervetulleeksi suunnittelemaan ja järjestämään erilaisia tapahtumia ja paikallisryhmätoimintaa kanssamme Lapualle. Terveisin Liisa ja Matti Taini. Yhteystiedot: Matti Taini, matti.taini@testinglab.fi, 0401824474.

ALOITA PAIKALLISRYHMÄTOIMINTA

Jos paikkakunnallanne on olemassa esimerkiksi kerran viikossa kokoontuva sählykerho tai retkeilystä kiinnostunut porukka tai jos haluaisitte perustaa jonkin vastaavan liikunnallisen ryhmän, niin kerätkää porukka ympärillenne ja laitetaan yhdessä paikallisryhmä käyntiin paikkakunnallenne ja pääsette mukaan Suomen KRIK-verkostoon ja samalla myös osaksi laajempaa KRIK-verkostoa.

Voit myös vain ottaa yhteyttä, niin mietitään yhdessä mitä KRIK voisi tarkoittaa teidän paikkakunnalla. Autamme ja ohjeistamme mielellämme paikallisryhmän perustamiseen liittyvissä asioissa. Yhteydenotot KRIK Finlandin toiminnanjohtaja Niko Ijäs, niko@krik.fi.