PAIKALLISRYHMÄT

Suuntaa reittisi paikallisryhmään

YHDESSÄ LIIKKUEN

Paikkakuntakohtaiset ryhmät ovat olennainen osa KRIKn toimintaa. Paikallisryhmien tarkoitus on viedä KRIK sinne, missä ihmiset ovat. Paikallisryhmät on tarkoitettu kaikille eli paikallisryhmän voi perustaa minkä tahansa lajin ympärille ja mille tahansa kohderyhmälle alle kouluikäisistä lapsista eläkeläisiin.

KRIK pääkaupunkiseutu

Tule mukaan järjestämään KRIK pääkaupunkiseudun tapahtumia!

Järjestämme yhteisiä pelejä, mukavaa yhdessäoloa ja Sanan ääressä olemista. Tulevista tapahtumista ilmoitetaan KRIK Finland facebookissa, @krikfinland instagramissa ja whatsappin kautta. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa:

Samuel Kervinen puh.050 4945850 / samuel@krik.fi

Lisäksi:

Aikuisten kanssa jalkapalloa pelataan kerran viikossa. Toiminta on suunnattu erityisesti miehille, jotka ovat maahanmuuttajia. Pelaajia on tammikuussa 2018 aloitetun toiminnan jälkeen ollut reilu 20 viikkotasolla. Vakiokävijöiden lisäksi pelaajia tulee ja menee oman elämäntilanteen mukaan. Pelaajat tulevat ympäri maailmaa ja mukaan mahtuu tietysti myös kantasuomalaisia. Talvisin pelit pidetään sisähallissa, mutta kesäisin pelit siiretään ulos. Toiminta tarjoaa erityisesti maahanmuuttajille mahdollisuuden pelata jalkapalloa turvallisessa, ohjatussa ilmapiirissä, jossa pidetään esillä myös kristillisiä arvoja.

Lisätietoa toiminnasta antaa Jonas Turunen, jonas.turunen@gmail.com tai 0503219035

KRIK Hämeenlinna

Hämeenlinnassa kokoonnutaan joka keskiviikko pelaamaan futsalia/jalkapalloa Jukolan koululla klo 20-22. Kaikki 15 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita!

Lisätietoa:

David Pike, 044-971-0161, davepike27@gmail.com

KRIK Vertikaali

KRIK Vertikaalissa liikutaan kiipeily ja vauhtilajien parissa! Meillä on oma KRIK Vertikaali facebook-ryhmä (https://www.facebook.com/groups/krikvertikaali/) ja lajikohtaisia whatsapp-ryhmiä, joissa voi sopia yhteisiä treenejä, jakaa tietoa ja kokemuksia reissuilta ja treenaamisesta ja sopia muuta toimintaa. Lajeja on kiinnostusten mukaan ainakin kiipeily, vapaalasku ja laskettelu, skeittaus tms vauhtilajit sekä muuta urheilua ja luonnossa liikkumista.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa: Miika Kivistö, 0407320988

KRIK Sastamala

Sastamalan paikallisryhmässä rukoilemme KRIK Finlandin tapahtumien ja leirien puolesta, olemme satunnaisesti järjestämässä tapahtumia yhteistyötahojen kanssa ja erityistilanteissa lähdemme itsekin reippailemaan raittiiseen ulkoilmaan.

Tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot:

Jenni Sisto
puh. 0405156120

Voit myös liittyä KRIK Sastamalan facebook ryhmään, jossa tiedotetaan ajankohtaisista asioista:

https://www.facebook.com/groups/2082072475136382/

KRIK Järvenpää

Ei aktiivista toimintaa koronaviruksen takia. Toimintaa suunnitellaan jatkettavan tammikuussa.

Järvenpäässä kokoonnutaan joka sunnuntai pelaamaan jalkapalloa Järvenpään lukiolla klo 18-19. Kaikki 15 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita!

Lisätietoa:

David Johnson, 046-6597332, davidagyeij@yahoo.com
Niko Ijäs, 050-5004207, niko@krik.fi

Urheilulähetystyö

Tuemme lähetyskentillä toteutuvaa urheilulähetystyötä. Tällä hetkellä päätoiminta sijoittuu Mongoliaan, jossa päälajeina ovat koripallo, lentopallo ja jousiammunta. Työssä päätavoitteena on tehdä kokonaisvaltaista lähetystyötä, jossa tuetaan liikunta ja urheilutoimintaan osallistuvien kokonaisvaltaista kehitystä, eli hengellistä, henkistä, fyysistä ja sosiaalista kehitystä. Rohkaisemme, kannustamme ja myös koulutamme halukkaita henkilöitä lähtemään maailmalle urheilulähetystyöhön. Mongolian lisäksi urheilulähetystyötä voi tehdä oikeastaan missä tahansa, sillä liikunta ja urheilu yhdistävät ihmisiä ympäri maailmaa.

Lisätietoa: Niko Ijäs, niko@krik.fi, 0505004207

KRIK Jyväskylä

Jyväskylässä kokoonnutaan säännöllisin välein erilaisiin tapahtumiin, joissa liikutaan, nautitaan yhdessäolosta ja vietetään aikaa Sanan äärellä.

Tervetuloa mukaan!

Yhteyshenkilö
Sini Jokinen
sini.jokinen2@gmail.com, 0451312761


KRIK Luumäki

Ilmainen liikuntakerho 9-13 –vuotiaille tytöille ja pojille tiistaisin Taavetin Koululla. Tule liikkumaan ja pitämään hauskaa.

Yhteyshenkilö
Marko Flöjt
marko.flojt@evl.fi
0504005057

KRIK Tampere

Tällä hetkellä ei aktiivista toimintaa. Kiinnostaako sinua järjestää KRIK toimintaa? Ota yhteyttä ja katsotaan saadaanko toimintaa alkuun.

Tampereella pelataan eri lajeja eri puolilla kaupunkia. Mukaan mahtuu kaiken ikäiset ja tasoiset pelaajat. Yhdessä halutaan kokea urheilun, uskon ja elämän iloa! Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa antaa Hanna Nousiainen:
hknousiainen@gmail.com, 0432004480

KRIK vaellus

Lähde mukaan KRIK Finlandin vaelluksille. Toteutamme erilaisia vaelluksia pienistä yhden päivän tapahtumista pidempikestoisiin seikkailuihin. Huomioimme myös perheet vaelluksillamme ja/tai järjestämme perheille suunniteltuja omia vaelluskokonaisuuksia. Lisäksi voimme osallistua KRIK Ruotsin ja KRIK Norjan järjestämille vaelluksille. Ilmoita kiinnostuksesi Ninalle tai Matille, niin pysyt ajantasalla mitä vaellusrintamalla tapahtuu. Samalla pystyt vaikuttamaan vaelluskohteisiin ja ajankohtaan ja halutessasi myös olemaan mukana järjestämässä erilaisia vaelluksia. Yhteyshenkilö Nina Iljala, nina.m.iljala@gmail.com, 0453114711. Perhevaellukset Matti Taini, matti.taini@testinglab.fi, 0401824474.

ALOITA PAIKALLISRYHMÄTOIMINTA

Jos paikkakunnallanne on olemassa esimerkiksi kerran viikossa kokoontuva sählykerho tai retkeilystä kiinnostunut porukka tai jos haluaisitte perustaa jonkin vastaavan liikunnallisen ryhmän, niin kerätkää porukka ympärillenne ja laitetaan yhdessä paikallisryhmä käyntiin paikkakunnallenne ja pääsette mukaan Suomen KRIK-verkostoon ja samalla myös osaksi laajempaa KRIK-verkostoa.

Voit myös vain ottaa yhteyttä, niin mietitään yhdessä mitä KRIK voisi tarkoittaa teidän paikkakunnalla. Autamme ja ohjeistamme mielellämme paikallisryhmän perustamiseen liittyvissä asioissa. Yhteydenotot KRIK Finlandin toiminnanjohtaja Samuel Kervinen, samuel@krik.fi.