Tietoja meistä

KRIK on Kristillinen Liikkuntaverkosto, jonka kautta haluamme jakaa urheilun, uskon ja elämän iloa! Tavoitteenamme on kutsua, innostaa ja tukea liikkujia sekä urheilijoita elämään kristittyinä joukkueissa ja seurakunnissa.

”Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: hänessä me elämme, liikumme ja olemme.” (Apt. 17:27-28)

Tällä hetkellä panostamme erityisesti nuorten aikuisten leireihin sekä vierailuihin seurakunnissa ja tapahtumissa. Tulevaisuudessa haluamme olla toimimassa vahvasti myös nuorten parissa sekä koota ihmisiä yhteen eri paikkakunnilla ympäri Suomea.

KRIK Finland on osa pohjoismaista KRIK verkostoa, jotka on saanut alkunsa Norjassa vuonna 1981 ja toimii nykyään myös Ruotsissa ja Tanskassa.

Parhaiten pysyt kärryillä siitä mitä tapahtuu liittymällä KRIK jäseneksi. Jäsenenä saat ajankohtaista tietoa s-postilla lähetettävistä jäsenkirjeistä ja pääset vaikuttamaan mihin suuntaan KRIKä rakennetaan tulevaisuudessa.

Voit myös tulla mukaan ideoimaan ja toteuttamaan erilaisia tapahtumia ja leirejä. Haluamme ja tarvitsemme mukaan uskosta ja urheilusta kiinnostuneita innokkaita vapaaehtoisia. KRIK on meidän kaikkien yhteinen juttu, joten tehdään yhdessä KRIKstä meidän kaikkien näköinen. Yhteydenotot 040 8333573 tai mirka@krik.fi.

KRIK Finland ry:n kevät ja syyskokousten pöytäkirjoja voit tarkastella täältä
Tällät hetkellä sieltä löytyy vuoden 2023 pöytäkirjat, mutta pyrimme päivittämään sinne myös kaikki muutkin.