KRIK TRAINING CAMP

Liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi leiri joudutaan valitettavasti perumaan.

KRIK TRAINING CAMP ensimmäistä kertaa KRIK Finlandin historiassa!!! Kiinnostaako sinua intensiivinen treenaaminen? Haluatko lähtötasosta riippumatta kehittää itseäsi ja omaa suorituskykyäsi?

Uutena KRIKn leirinä on nyt tarjolla KRIK TRAINING CAMP, jossa keskitytään intensiteetiltään kovempaan treenaamiseen sekä suorituskyvyn parantamiseen. Ensimmäinen KRIK TRAINING CAMP keskittyy kestävyysharjoitteluun ja se pidetään 10.-12.11.2023. Tiedossa on kestävyys- ja juoksutreenejä, luentoja ja vinkkejä kestävyssuorituskyvyn parantamiseen, juoksutekniikan hiomista sekä juoksua tukevaa voimaharjoittelua. Treenejä voit toteuttaa itsellesi sopivalla tasolla. Urheilun lisäksi leirillä pääset tutustumaan uusiin ihmisiin, jakamaan uskoa ja nauttimaan hyvästä ruuasta sekä puitteista. Puitteet tulevat nimittäin todella olemaan kunnossa, sillä leiri pidetään Suomen urheiluopistolla Vierumäellä. Leiriä ovat vetämässä liikunta-alan ammattilaiset ja leirin päävalmentajana toimii liikuntatieteiden maisteri ja suunnistusvalmentaja Anna Kotkajuuri.

Tämä leiri on sinulle, joka haluaa yhdistää uskon ja urheilun, pidät kovasta treenaamisesta, haluat kehittää suorituskykyäsi ja erityisesti kestävyyskuntoasi sekä haluat oppia uutta treenaamisesta. Ilmoittaudu mukaan 25.10. mennessä. Leirin hinta on 240e ja se kattaa täysihoidon kahden hengen huoneissa sekä koko viikonlopulle sekä ohjelman. KRIK jäsenet saavat 20e alennuksen leirin hinnasta.

Mitä? KRIK TRAINING CAMP
Mssä? Suomen urheiluopisto Vierumäki. Pihkalantie 3, Heinola
Milloin? 10.-12.11.2023

Leiri toteutetaan, mikäli osallistujia tulee vähintään 10.
Ilmoittautumisen voi perua maksutta 25.10. asti. Tämän jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet leirin hinnasta. Ilmoittautumista ei voi siirtää tai myydä eteenpäin.

Jos sinulle herää jotain kysyttävää ota yhteyttä
leirit@krik.fi tai 0400 383737 / Anna Kotkajuuri