Laskutusosoite

Toivomme, että lähetätte laskunne jatkossa ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujenkäsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

OperaattoriVerkkolaskuosoiteOVTtunnus
Apix Messaging Oy003728494997003728494997

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskunlähettämiseen: Handelsbanken tai Paikallisosuuspankit , tulee teidän käyttää Apixinverkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta:
verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujenskannauspalveluun
Sähköpostiskannauksen osoite:003728494997@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDFtiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muitaliitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä tai hylkäysilmoitus sähköpostillalähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Paperilaskujen skannauksen osoite:
KRIK Finland ry. (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myösitse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettäämuuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalinpostiosoite pysyy ennallaan.

Halutessasi voit ladata tai tulostaa laskutusosoitteen samat tiedot alta