KRIK GAALA

Haluamme juhlia KRIKn tähänastista matkaa ja kulunutta vuotta yhteisellä KRIK GAALAlla 3.12. klo 14 Helsingissä. Mukaan juhlimaan ovat tervetulleita kaikki liikunnasta ja Jeesuksesta innostuneet KRIK historiastaan riippumatta. Ohjelmassa on ruokailun lisäksi leikkimielistä kisailua ja toisiin tutustumista. Jotta kaikille osataan varata riittävästi ruokaa ilmoitathan tulostasi viimeistään 1.12.!

Juhlat pidetään kerhohuoneessa osoitteessa Paulankatu 2B. Paikalle on helppoa saapua julkista liikennettä käyttäen sillä se sijaitsee alle kilometrin päässä Pasilan asemalta. Autolla tullessa pysäköintipaikkoja kannattaa etsiä katujen varsilta. Jos et pääse paikalle voi juhla tunnelmaan tulla aistimaan myös etänä täältä.

KRIK Gaalaan kannattaa pukeutua ennen kaikkea mukavasti, mutta halutessaan voit panostaa laittamalla päälle jotain vähän gollareita siistimpää.

Ennen KRIK GAALAA samassa tilassa pidetään KRIKn syyskokous, johon kaikki KRIKn jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita. Kokouksen esityslista on lähetetty sähköpostitse 17.11.

Gaalan jälkeen voit halutessasi lähteä mukaan jatkoille klo 18 alkavaa Verkoston messusuun Munkkiniemeen.