TIETOA MEISTÄ

Matkalla maaliin asti

KRIK FINLAND

KRIK Finland on uudenlainen urheiluseura, jossa voi kokea uskon ja urheilun tuomaa yhteyttä ja iloa. KRIK on kaikenlaisten ja kaikenikäisten liikkujien yhteisö. KRIKissä yhdistyvät usko, urheilu ja liikkumisen ilo. KRIKissä pidetään hauskaa yhdessä liikkuen ja toisia kannustaen.

Apt. 17:27-28: ”Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: hänessä me elämme, liikumme ja olemme.”

Toimintamme perustuu paikkakuntakohtaisiin ryhmiin sekä erilaisiin tapahtumiin ja leireihin. Tule sinäkin osaksi kristittyjen liikkujien verkostoa Suomessa ja aina pohjoismaita myöden, sillä KRIK Finland on osa laajempaa KRIK-verkostoa. Linkeistä pääset tutustumaan KRIK-Norjan ja KRIK-Ruotsin toimintaan. Meitä voi myös kutsua järjestämään liikuntatapahtumia. Ole yhteydessä niin kerromme lisää!

KRIK näkyy vaatetuksen kautta urheillessa, liikkuessa ja vapaa-ajalla. Lisäksi KRIKiä voi edustaa omassa harrastuksessaan. Näin urheilu ja liikkuminen saavat syvemmän merkityksen.

Toimintamme on avoimesti kristillistä toimintaa. Haluamme opettaa Jeesuksesta selkeästi ja keskittyä olennaisiin asioihin kristinuskossa.

KRIK Finlandin visio, missio ja arvot

Missio
Haluamme ihmisten kokevan urheilun, uskon ja elämän iloa.

Visio
Kutsumme, innostamme ja tuemme urheilijoita ja liikkujia elämään kristittynä joukkueissa ja seurakunnissa.

Arvot
ilo, vapaus, ylpeys ja selkeys

Ilo:
Ilo ja kiitollisuus mahdollisuudesta liikkua, urheilla ja kilpailla. Ilo kehittyä ja oppia uutta. Ilo ja kiitollisuus uskosta Jeesukseen – armosta ja anteeksiantamuksesta, joka inspiroi elämään kristittynä. Ilo elämästä, yhteisöstä ja luomakunnasta.

Vapaus:
Haluamme toimia yli tunnustusrajojen ja olla avoimia monimuotoisuudelle.
Haluamme säilyttää vapauden kokeilla uusia asioita, toimintatapoja ja –malleja. Meille on tärkeää, että ideasta toimintaan on lyhyt matka.
Mielestämme unelmat ja into ovat mahtava yhdistelmä!

Ylpeys:
KRIK muodostuu ihmisistä, joille urheilu ja usko on tärkeä osa elämää. Koemme rikastuttavana olla ympäristössä, jossa molemmat elementit ovat vahvasti läsnä. KRIK:n tulee olla jotain, josta voimme olla ylpeitä!
Haluamme antaa Jumalalle kunnian ja sekä olla nöyriä toisia ihmisiä kohtaan.

Selkeys:
Haluamme olla selkeitä siinä, mitä edustamme, mihin uskomme, mitkä ovat arvomme ja mitä tavoitteita meillä on työssämme. Haluamme opettaa Jeesuksesta selkeästi paikallisryhmissä, leireillä ja tapahtumissa. Haluamme keskittyä olennaisiin asioihin kristinuskossa.

YHTEYSTIEDOT

Hallituksen pj.

Niko Ijäs

niko@krik.fi
Urheilulähetystyö

Toiminnanjohtaja

Mirka Suutari
0408333573
mirka@krik.fi

Kilpaurheilu

Anna Kotkajuuri
0400383737
annakotkajuuri@gmail.com

Perheenä liikkuen

Matti ja Liisa Taini
0401824474
matti.taini@hotmail.com
Perheet, nettisivut
Juoksu

TUE TOIMINTAAMME TALOUDELLISESTI

KRIK haluaa olla tekemässä kristillistä urheilutyötä Suomessa, luomassa kristityille positiivisia, iloisia ja helposti lähestyttäviä kasvoja sekä olla luomassa kristittyjen liikkujien verkostoa ja olla vahvistamassa uskovia liikkujia.

KRIK Finland on saanut rahankeräysluvan ja nyt toimintaamme on mahdollisuus tukea rukousten lisäksi myös taloudellisesti:

Saaja: KRIK Finland ry
Tilinumero: FI6756121120760480

Rahankeräysluvan tiedot

Luvan saaja: KRIK Finland ry
Luvan numero: RA/2022/792
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus
Toimeenpanoaika ja alue: Lupa on voimassa 18.5.2022 alkaen toistaiseksi koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta

Kerättyjen varojen tarkoitus: Kerätyt varat käytetään kristilliseen urheilutyöhön Suomessa sekä urheilulähetystyöhön ulkomailla. Toimintaan sisältyy liikunta- ja urheilutapahtumia sekä kerho-, leiri- ja joukkuetoimintaa. Varoja käytetään toiminnan toteuttamisesta aiheutuvien kulujen kattamiseen, kuten liikuntasalien ja urheilukenttien vuokrakustannuksiin, urheiluvälineiden hankintaan, tapahtumien järjestelykuluihin sekä ohjaajien ja työntekijöiden palkkoihin, palkkioihin ja matkakustannuksiin.

TUE TOIMINTAAMME RUKOUKSIN

Teemme työtä KRIKissä rukouksesta käsin ja olisi hienoa, jos sinäkin rukoilisit KRIKn toiminnan puolesta. Jos haluat saada KRIK Finlandin toimintaan liittyviä sähköisiä rukouskirjeitä, niin tilaa rukous- ja uutiskirje lähettämällä sähköpostia KRIK:n toiminnanjohtajalle aiheella ”rukouskirjeen tilaus” osoitteeseen mirka@krik.fi.