TIETOA MEISTÄ

Matkalla maaliin asti

KRIK FINLAND

KRIK Finland on uudenlainen urheiluseura, jossa voi kokea uskon ja urheilun tuomaa yhteyttä ja iloa. KRIK on kaikenlaisten ja kaikenikäisten liikkujien yhteisö. KRIKissä yhdistyvät usko, urheilu ja liikkumisen ilo. KRIKissä pidetään hauskaa yhdessä liikkuen ja toisia kannustaen.

Apt. 17:27-28: ”Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: hänessä me elämme, liikumme ja olemme.”

Toimintamme perustuu paikkakuntakohtaisiin ryhmiin sekä erilaisiin tapahtumiin ja leireihin. Tule sinäkin osaksi kristittyjen liikkujien verkostoa Suomessa ja aina pohjoismaita myöden, sillä KRIK Finland on osa laajempaa KRIK-verkostoa. Linkeistä pääset tutustumaan KRIK-Norjan ja KRIK-Ruotsin toimintaan.

KRIK näkyy vaatetuksen kautta urheillessa, liikkuessa ja vapaa-ajalla. Lisäksi KRIKiä voi edustaa omassa urheilulajissaan. Näin urheilu ja liikkuminen saavat syvemmän merkityksen.

Toimintamme on avoimesti kristillistä toimintaa. Haluamme opettaa Jeesuksesta selkeästi ja keskittyä olennaisiin asioihin kristinuskossa.

KRIK Finlandin visio, missio ja arvot

Visio
Haluamme ihmisten kokevan urheilun, uskon ja elämän iloa.

Missio
Kutsumme, innostamme ja tuemme urheilijoita ja liikkujia elämään kristittynä joukkueissa ja seurakunnissa.

Arvot
ilo, vapaus, ylpeys ja selkeys

Ilo:
Ilo ja kiitollisuus mahdollisuudesta liikkua, urheilla ja kilpailla. Ilo kehittyä ja oppia uutta. Ilo ja kiitollisuus uskosta Jeesukseen – armosta ja anteeksiantamuksesta, joka inspiroi elämään kristittynä. Ilo elämästä, yhteisöstä ja luomakunnasta.

Vapaus:
Haluamme toimia yli tunnustusrajojen ja olla avoimia monimuotoisuudelle.
Haluamme säilyttää vapauden kokeilla uusia asioita, toimintatapoja ja –malleja. Meille on tärkeää, että ideasta toimintaan on lyhyt matka.
Mielestämme unelmat ja into ovat mahtava yhdistelmä!

Ylpeys:
KRIK muodostuu ihmisistä, joille urheilu ja usko on tärkeä osa elämää. Koemme rikastuttavana olla ympäristössä, jossa molemmat elementit ovat vahvasti läsnä. KRIK:n tulee olla jotain, josta voimme olla ylpeitä!
Haluamme antaa Jumalalle kunnian ja sekä olla nöyriä toisia ihmisiä kohtaan.

Selkeys:
Haluamme olla selkeitä siinä, mitä edustamme, mihin uskomme, mitkä ovat arvomme ja mitä tavoitteita meillä on työssämme. Haluamme opettaa Jeesuksesta selkeästi paikallisryhmissä, leireillä ja tapahtumissa. Haluamme keskittyä olennaisiin asioihin kristinuskossa.

YHTEYSTIEDOT

Toiminnanjohtaja

Jouni Veltheim
0451202061
jouni@krik.fi

Hallituksen pj.

Taneli Skyttä
0409311128
taneli.skytta@gmail.com
Varainhankinta

Kilpaurheilu

Anna Kotkajuuri
0400383737
annakotkajuuri@gmail.com

Perheenä liikkuen

Matti ja Liisa Taini
0401824474
matti.taini@testinglab.fi
Perheet, nettisivut
Juoksu

Urheilulähetystyö

Niko Ijäs
0505004207
niko.ijas@sro.fi
KRIK-linja

Tapahtumat, blogit

Nina Iljala
0453114711
nina.m.iljala@gmail.com

MITÄ KRIK TEKEE

KRIK haluaa olla tekemässä urheilulähetystyötä Suomessa, luomassa kristityille positiivisia, iloisia ja helposti lähestyttäviä kasvoja sekä olla luomassa kristittyjen liikkujien verkostoa ja olla vahvistamassa uskovia liikkujia.

Tule sinäkin mukaan kehittämään ja monipuolistamaan kasvavaa toimintaamme.

KRIK Finland ry:n tilitiedot:
Saaja: KRIK Finland ry
Tilinumero: FI56 5612 1120 5605 67

TUE TOIMINTAAMME RUKOUKSIN

Teemme työtä KRIKissä rukouksesta käsin ja olisi hienoa, jos sinäkin rukoilisit KRIKn toiminnan puolesta. Jos haluat saada KRIK Finlandin toiminnanjohtaja Jouni Veltheimin lähettämiä KRIKn toimintaan liittyviä sähköisiä rukouskirjeitä, niin tilaa rukous- ja uutiskirje lähettämällä sähköpostia aiheella ”rukouskirjeen tilaus” osoitteeseen jouni@krik.fi.