TIETOA MEISTÄ

KRIK FINLAND

KRIK on kristillinen liikkujien verkosto, jonka kautta haluamme jakaa urheilun, uskon ja elämän iloa! Tavoitteenamme on kutsua, innostaa ja tukea liikkujia sekä urheilijoita elämään kristittyinä joukkueissa ja seurakunnissa.

”Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: hänessä me elämme, liikumme ja olemme.” (Apt. 17:27-28)

Tällä hetkellä panostamme erityisesti nuorten aikuisten leireihin sekä vierailuihin seurakunnissa ja tapahtumissa. Tulevaisuudessa haluamme olla toimimassa vahvasti myös nuorten parissa sekä koota ihmisiä yhteen eri paikkakunnilla ympäri Suomea.

KRIK Finland on osa pohjoismaista KRIK verkostoa, jotka on saanut alkunsa Norjassa vuonna 1981 ja toimii nykyään myös Ruotsissa ja Tanskassa.

Parhaiten pysyt kärryillä siitä mitä tapahtuu liittymällä KRIK jäseneksi. Jäsenenä saat ajankohtaista tietoa s-postilla lähetettävistä jäsenkirjeistä ja pääset vaikuttamaan mihin suuntaan KRIKä rakennetaan tulevaisuudessa.

YHTEYSTIEDOT

Hallituksen pj.

Niko Ijäs

niko@krik.fi
Urheilulähetystyö

Toiminnanjohtaja

Mirka Suutari
0408333573
mirka@krik.fi

Kilpaurheilu

Anna Kotkajuuri
0400383737
annakotkajuuri@gmail.com

Perheenä liikkuen

Matti ja Liisa Taini
0401824474
matti.taini@hotmail.com
Perheet, nettisivut
Juoksu

TUE TOIMINTAAMME TALOUDELLISESTI

KRIK haluaa olla tekemässä kristillistä urheilutyötä Suomessa, luomassa kristityille positiivisia, iloisia ja helposti lähestyttäviä kasvoja sekä olla luomassa kristittyjen liikkujien verkostoa ja olla vahvistamassa uskovia liikkujia.

KRIK Finland on saanut rahankeräysluvan ja nyt toimintaamme on mahdollisuus tukea rukousten lisäksi myös taloudellisesti:

Saaja: KRIK Finland ry
Tilinumero: FI6756121120760480

Rahankeräysluvan tiedot

Luvan saaja: KRIK Finland ry
Luvan numero: RA/2022/792
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus
Toimeenpanoaika ja alue: Lupa on voimassa 18.5.2022 alkaen toistaiseksi koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta

Kerättyjen varojen tarkoitus: Kerätyt varat käytetään kristilliseen urheilutyöhön Suomessa sekä urheilulähetystyöhön ulkomailla. Toimintaan sisältyy liikunta- ja urheilutapahtumia sekä kerho-, leiri- ja joukkuetoimintaa. Varoja käytetään toiminnan toteuttamisesta aiheutuvien kulujen kattamiseen, kuten liikuntasalien ja urheilukenttien vuokrakustannuksiin, urheiluvälineiden hankintaan, tapahtumien järjestelykuluihin sekä ohjaajien ja työntekijöiden palkkoihin, palkkioihin ja matkakustannuksiin.

TUE TOIMINTAAMME RUKOUKSIN

Teemme työtä KRIKissä rukouksesta käsin ja olisi hienoa, jos sinäkin rukoilisit KRIKn toiminnan puolesta. Ajankohtaisia rukousaiheita jaetaan instagram stoorien kautta KRIK Finlandin läheiset kaverit listalle. Jos haluat mukaan listalle laita viestiä KRIKn Instagramissa tai mirka@krik.fi

Rukousaiheita jaetaan jäsenkirjeen mukana s-postitse, jonka saat liittymällä jäseneksi täällä.