TIETOA MEISTÄ

Matkalla maaliin asti

KRIK FINLAND

KRIK Finland on uudenlainen urheiluseura, jossa voi kokea uskon ja urheilun tuomaa yhteyttä ja iloa. KRIK on kaikenlaisten ja kaikenikäisten liikkujien yhteisö. KRIKissä yhdistyvät usko, urheilu ja liikkumisen ilo. KRIKissä pidetään hauskaa yhdessä liikkuen ja toisia kannustaen.

Apt. 17:27-28: ”Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: hänessä me elämme, liikumme ja olemme.”

Toimintamme perustuu paikkakuntakohtaisiin ryhmiin sekä erilaisiin tapahtumiin ja leireihin. Tule sinäkin osaksi kristittyjen liikkujien verkostoa Suomessa ja aina pohjoismaita myöden, sillä KRIK Finland on osa laajempaa KRIK-verkostoa. Linkeistä pääset tutustumaan KRIK-Norjan ja KRIK-Ruotsin toimintaan. Meitä voi myös kutsua järjestämään liikuntatapahtumia. Ole yhteydessä niin kerromme lisää!

KRIK näkyy vaatetuksen kautta urheillessa, liikkuessa ja vapaa-ajalla. Lisäksi KRIKiä voi edustaa omassa urheilulajissaan. Näin urheilu ja liikkuminen saavat syvemmän merkityksen.

Toimintamme on avoimesti kristillistä toimintaa. Haluamme opettaa Jeesuksesta selkeästi ja keskittyä olennaisiin asioihin kristinuskossa.

KRIK Finlandin visio, missio ja arvot

Visio
Haluamme ihmisten kokevan urheilun, uskon ja elämän iloa.

Missio
Kutsumme, innostamme ja tuemme urheilijoita ja liikkujia elämään kristittynä joukkueissa ja seurakunnissa.

Arvot
ilo, vapaus, ylpeys ja selkeys

Ilo:
Ilo ja kiitollisuus mahdollisuudesta liikkua, urheilla ja kilpailla. Ilo kehittyä ja oppia uutta. Ilo ja kiitollisuus uskosta Jeesukseen – armosta ja anteeksiantamuksesta, joka inspiroi elämään kristittynä. Ilo elämästä, yhteisöstä ja luomakunnasta.

Vapaus:
Haluamme toimia yli tunnustusrajojen ja olla avoimia monimuotoisuudelle.
Haluamme säilyttää vapauden kokeilla uusia asioita, toimintatapoja ja –malleja. Meille on tärkeää, että ideasta toimintaan on lyhyt matka.
Mielestämme unelmat ja into ovat mahtava yhdistelmä!

Ylpeys:
KRIK muodostuu ihmisistä, joille urheilu ja usko on tärkeä osa elämää. Koemme rikastuttavana olla ympäristössä, jossa molemmat elementit ovat vahvasti läsnä. KRIK:n tulee olla jotain, josta voimme olla ylpeitä!
Haluamme antaa Jumalalle kunnian ja sekä olla nöyriä toisia ihmisiä kohtaan.

Selkeys:
Haluamme olla selkeitä siinä, mitä edustamme, mihin uskomme, mitkä ovat arvomme ja mitä tavoitteita meillä on työssämme. Haluamme opettaa Jeesuksesta selkeästi paikallisryhmissä, leireillä ja tapahtumissa. Haluamme keskittyä olennaisiin asioihin kristinuskossa.

YHTEYSTIEDOT

Toiminnanjohtaja

Samuel Kervinen
0504945850
samuel@krik.fi

Hallituksen pj.

Niko Ijäs

niko@krik.fi
Urheilulähetystyö

Leirit

Mirka Suutari
0442801830
mirka.suutari@gmail.com

Kilpaurheilu

Anna Kotkajuuri
0400383737
annakotkajuuri@gmail.com

Perheenä liikkuen

Matti ja Liisa Taini
0401824474
matti.taini@testinglab.fi
Perheet, nettisivut
Juoksu

MITÄ KRIK TEKEE

KRIK haluaa olla tekemässä kristillistä urheilutyötä Suomessa, luomassa kristityille positiivisia, iloisia ja helposti lähestyttäviä kasvoja sekä olla luomassa kristittyjen liikkujien verkostoa ja olla vahvistamassa uskovia liikkujia.

Tule sinäkin mukaan kehittämään ja monipuolistamaan kasvavaa toimintaamme.

TUE TOIMINTAAMME RUKOUKSIN

Teemme työtä KRIKissä rukouksesta käsin ja olisi hienoa, jos sinäkin rukoilisit KRIKn toiminnan puolesta. Jos haluat saada KRIK Finlandin toiminnanjohtaja Samuel Kervisen lähettämiä KRIKn toimintaan liittyviä sähköisiä rukouskirjeitä, niin tilaa rukous- ja uutiskirje lähettämällä sähköpostia aiheella ”rukouskirjeen tilaus” osoitteeseen samuel@krik.fi.