Mitä KRIKille kuuluu?

Julkaistu: 11 lokakuun, 2019

Läpi Raamatun voimme lukea, kuinka Jumala teki ihmeitä, mutta näistä huolimatta ihmiset käänsivät jatkuvasti selkänsä Jumalalle. Ihmeitä tapahtuu tänäkin päivänä ja ennen kaikkea Jumala osoittaa jatkuvasti hyvyyttään meitä kohtaan. Liian usein me olemme sokeita näkemään näitä asioita tai nopeasti unohdamme mitä kaikkea hyvää Jumala on antanut meille ja antaa päivittäin. Syyllistyn itsekin tähän. Aina väliajoin minulta kysytään mitä KRIKille kuuluu tai mitä KRIK nyt tekee? On totta, että emme voi (vielä) kutsua itseämme suureksi seuraksi, jolla on valtavasti työtä ympäri Suomea, mutta me emme saa unohtaa kaikkea sitä hyvää jota Jumala on jo tähänkin asti saanut aikaan KRIKin kautta. Toki vastoinkäymisiä on ollut ihan riittävästikin, mutta samaan aikaan olemme saaneet olla mukana tärkeässä työssä, jossa ennen kaikkea haluamme olla Kristuksen tuntemisen tuoksuna liikunta ja urheilumaailmassa. Nostan tässä esille vain muutamia asioita, joita on nyt meneillään:

-Espoossa olemme jo parin vuoden ajan tavoittaneet jalkapallon kautta maahanmuuttajia. Tämä toiminta on ollut ja on edelleen, juurikin sitä tavoittavaa työtä jossa haluamme olla mukana. Viikkotasolla kohdataan reipas 20 nuorta pelaajaa, joista moni saa kuulla Jeesuksesta ensimmäistä kertaa ja on liittynyt toiminnan kautta seurakuntaan. Rukousaiheena meillä on löytää uusia vastuunkantajia pelivuoroille lauantai iltaisin. Jos koet kutsumusta tähän, niin laitathan pikaisesti viestiä!

-Syksyn ja ensi kevään aikana KRIK on kutsuttu mukaan hienoihin tapahtumiin vastaamaan liikuntaohjelmista. Esimerkkeinä Maata Näkyvissä festarit Turussa 15-17.11.2019, Uusi Alku tapahtuma Lempäälässä 4.1.2020, Maata Näkyvissä leiri Karkussa 7.3.2020 ja lisäksi erilaisia tapahtumia yhteistyössä seurakuntien kanssa. Olethan yhteydessä, jos tahdot näihin tapahtumiin mukaan vastuunkantajaksi!

-Paikallisryhmä toimintaa on eri puolilla ja erityisesti pääkaupunkiseudulla nuoria aikuisia tulee viikoittain yhteen Sanan ja urheilun äärelle. Lisäksi esimerkiksi Sastamalassa on taas pyörähtänyt käyntiin Gospel-lattarit.

-KRIKin kautta on syntynyt yhteys kilpaurheilijoiden välillä. Tavoitteena on tavata kasvotusten tai Skypen välityksellä toisiaan kannustaen ja tukien. Ensimmäinen tapaaminen on jo pidetty ja lisää on varmasti tulossa!

– KRIK Urheilulinja Suomen Raamattuopistolla on myös täydessä vauhdissa. Uutuutena linjalla on sertifioitu personal trainer koulutus. Opinnot voi aloittaa pitkin vuotta, joten pitäkää tämäkin mielessä!

-KRIKin hallinnollista puolta ollaan myös vahvistettu, erilaisine lomakkeineen ym. Tästä erityinen hatunnosto puheenjohtajallemme Ninalle! Kaikki jotka ovat olleet tai ovat mukana järjestötoiminnan hallinnollisella puolella tietävät kuinka aikaa vievää ja samalla tärkeää on pitää hallinnolliset asiat kunnossa!

Laajentaakseen toimintaa KRIK tarvitsee vapaaehtoisia, joiden sydämellä on olla juurikin Kristuksen tuntemisen tuoksuna liikunta ja urheilumaailmassa. Olisiko tässä sinun paikkasi? Lisäksi rukoustukea tarvitaan aina, sekä myös taloudellista tukea. Kerron lisää kaikista mahdollisuuksita jos olette suoraan minuun yhteydessä!

Siunattua syksyn jatkoa ja toivottavasti nähdään joissain tilaisuuksissa. Esimerkiksi kahden viikon päästä 25.10 klo 18 pidetään Espoon Sellossa vapaamuotoinen tapaaminen, jonne kaikki on tervetulleita!

Niko Ijäs

Toiminnanjohtaja