Miksi Liisa halusi liittyä KRIKiin

Julkaistu: 25 joulukuun, 2017

Hei nykyiset ja tulevat 🙂 KRIKläiset!

Kun Matti ensimmäistä kertaa kertoi KRIKistä oli ensimmäinen ajatus ”JES! I’m in!”. Tuntui heti, että nyt on sellaista vapaaehtoistoimintaa, jossa voin olla mukana koko sydämellä. Tähän asti usko ja urheilu, kaksi elämäni keskeistä osa-aluetta ovat olleet erillään ja nyt on mahdollista yhdistää ne. Ja mikä parasta, minun ei tarvitse olla kilpaurheilija tai edes kilpailuhenkinen ottaakseni osaa KRIKn toimintaa.

Tässä teille esittäytyy siis Liisa Taini 34v. Lapualta. Perheeseeni kuuluvat mieheni Matti ja lapset Noora 5v. ja Matias 3v. Mun lapsuuden seikkailujen jälkeinen varsinainen liikkumishistoria sai kipinän monitoimiliikkujapoikaystäväni (nykyisen mieheni) rohkaisusta. Oli ihmeellistä huomata miten pystyi käydä kilpajuoksijan kanssa lenkillä (vaikka ensimmäisten yhteislenkkien vauhdit tuskin edes nosti Matin sykettä). Siitä on tultu pitkä matka ja nykyisin liikkumisrepertuaariini kuuluvat lähinnä juoksulenkit ja suunnistus.

Olen innoissani siitä, että KRIKn puitteissa on mahdollista päästä jakamaan sekä liikunnan että uskon iloa perheenä ja ystävien kanssa. KRIKssä hienoa on myös se, että jokainen pääsee vaikuttamaan siihen millaista liikkumista järjestetään. Esitetään kaikki rohkeasti toiveita niin saadaan KRIKn toiminnasta meidän näköistä. Tule sinäkin mukaan osaksi mahtavaa yhteisöä!

KRIKn myötä olemme koko perheenä löytäneet jotain rastia suurempaa ja mahtavampaa.

-Liisa-