Matin voittoputki KRIKn väreissä jatkui

Julkaistu: 13 joulukuun, 2017

Matin voittoputki maratonilla KRIK Finlandin väreissä sai jatkoa Kaarinan syysmaratonilla uudella ennätyksellä 2.36.48. Suomen tämän kauden tilastossa sillä pääsi sijalle 12. Kuvassa (kuva Miska Koivumäki) oikealla Matti on puolikkaan voittajan kanssa menossa ja liikkumisen ilo on parhaimmillaan. For the JOY of SPORT, FAITH and LIFE.

KRIK Finland oli elokuussa myös koko Tainin perheen voimin edustettuna Himos Trail –polkujuoksukilpailussa, jossa Matti juoksi 23 km mittaisen Extreme-sarjan kuudenneksi edellään vain suunnistajia. Liisa-vaimo viihtyi poluilla luonnon keskellä juosten 8 km mittaisessa Enjoy-sarjassa. 5-vuotias Noora ja 3-vuotias Matias pääsivät ensimmäistä kertaa edustamaan KRIKiä lasten omassa Extreme runissa.

  

Tainit ovat liikunnasta yhdessä nauttiva perhe. Matti nauttii kilpailemisesta ja itsensä haastamisesta. Liisa puolestaan on enemmän terveysliikkuja. Olemme mm. käyneet yhdessä luistelemassa viikoittain. Matias oli mukana jäähallilla jo ennen kuin osasi edes kävellä ja Matias luistelikin jo omatoimisesti, kun hänellä oli ikää vasta 2 vuotta 4 kuukautta. Lasten luistelutaitojen oppiminen ja niiden nopea kehitys saivat meidät miettimään mitä haluamme lapsillemme opettaa ja mihin käytämme yhteisen aikamme. Olemme sporttinen perhe, mutta ennen kaikkea hengellinen perhe ja osana KRIKiä koemme voivamme olla osa isoa sporttista ja hengellistä yhteisöä ja perhettä.

TAINIEN HAASTE

Me haastamme juuri SINUT osallistumaan Himos Trail -polkujuoksuun 18.8.2018.

Jos uskallat, lähde haastamaan Mattia (vuoden 2017 6. sija) tai itseäsi extremelle (26 km). Joka kaipaa seuraa, sitä tarjoilee Liisa Himos Challengella 17 km verran. Liisa lupaa, että vauhti ei päätä huimaa, mutta maisemat saattaa huimata ja ohikin saa mennä ja kovaa.

Vaihtoehtoisesti voi ottaa reitin lyhyenä 9 km tai tuplana 52 km. Myös lapsille on oma extremerun, johon meidän 3- ja 5-vuotiaat lapsemme osallistuivat viime vuonna ja odottavat jo seuraavaa kertaa.

Muitakin KRIKläisiä on jo ilmoittautunut / lupautunut mukaan.
Mennään yhdessä tekemään KRIK näkyväksi!

#kokonaanelossa
#kaksinkertainenilo
#maaliinasti

Lisätietoa ja ilmoittautumiset osoitteessa www.himostrail.fi

Polkujuoksuterveisin,
Liisa ja Matti Taini