KRIKssä tapahtuu

Julkaistu: 23 toukokuun, 2022

KRIK Helsingin kesätoiminta

Krik Helsingin kesätoiminta alkaa taas perjantaina 3.6.! Harjoittelemme ja pelaamme koko kesän biitsiä/rantalentopalloa Hietsussa perjantaisin klo 18 ->. Sateen sattuessa tiedustele peleistä tai muuta lisätietoa saat Johannalta numerosta 0443210502. Tervetuloa mukaan!

Jukolan viesti 18.-19.6. Mynämäki

KRIK kokoaa joukkueen suunnistamaan Venlojen ja/tai Jukolanviestiin. Tarkoituksena on lähteä haastamaan itseää ja pitämään hauskaa, joten omalla tasolla ei ole merkitystä. Jos KRIK joukkueessa juokseminen tai kannustamaan lähteminen kiinnostaa ota yhteyttä Annaan 0400 383737. Lisätietoja Jukolasta löytyy https://jukola.com/2022/

Kesäleiri 28.-31.7. Salo

Jo perinteeksi muodostunut KRIKn kesäleiri järjestetään taas ja tunnelmallisena leiripaikkana on tuttu Kesä Angela Salossa. Leiri on suunnattu nuorille aikuisille ja leirin alaikäraja on 18v. Piidennettyyn viikonloppuun mahtuu liikuntaa, rukousta, raamatunlukua ja saunomista. Lue lisää ja ilmottaudu mukaan tästä.

Kutsuttuna – syksyinen sporttileiri 23-25.9. Kauniainen

Yhdessä Suomen Raamattuopiston ja Lähetysyhdistys Kylväjän kanssa toteutetulla syysleirillä syvennytään liikunnan lisäksi pohtimaan mitä on olla Jumalan kutsuttuna tässä maailmassa, ja mitä se voisi tarkoittaa jokaiselle henkilökohtaisesti. Mikä on paikkasi Jumalan suunnitelmassa? Lue lisää SROn sivuilta.