KRIK suunnitteluviikonloppu

Julkaistu: 9 tammikuun, 2023

Tulevan vuoden tavoitteena on selkeyttää sekä kehittää KRIKn toimintaa ja ennen kaikkea tehdä sitä yhdessä. Siksi kokoonnumme seuraavaan KRIKn suunnitteluviikonloppuun 17.-19.2. Espooseen. Viikonlopun tavoitteena on tutustua toisiimme sekä pohtia ja työstää eteenpäin KRIKssä työn alla olevia asioita: yhteistyö seurakuntien ja järjestöjen kanssa, asiantuntijuuden hyödyntäminen, pohjoismainen yhteistyötä sekä tulevia leirejä.

Sunnitteluviikonloppua vietetään omakotitalossa Espoon Jummperissa (Pitkäjärvenranta), mutta suunnitteluun voi osallistua myös etäyhteydellä. Viikonlopun tarkempi ohjelma tarkentuu lähempänä, mutta perjantaina aloittelemme 17 aikoihin ja sunnuntaina lopettelemme puoltilta päivin. KRIK tarjoaa ruut osallistujille ja pyrkii myös järjestämään majoituksen sitä tarvitseville. Myös kyyti järjestelyissä ollaan apuna ja tarvittaessa noudetaan osallistujat Leppävaaran asemalta.

Vaikka painopiste on suunnittelussa ja kehittämisessä, emme halua unohtaa yhteistä rukousta ja yhdessä liikkumista. Mukaan meitä auttamaan saadaan vieraita Ruotsista, joten luvassa on varmasti antoisa viikonloppu. Matkaan kannattaakin ottaa raamattu, läppäri ja ulkoilu vaatetta, sillä lähettyviltä löytyy luistelu ja hiihto mahdollisuudet.

Toivomme, että ilmoittaudut mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.2. tämän linkin kautta.
Huom! Myös etäosallistumiseen täytyy ilmoittautua!

Alustava ohjelma
Perjantain 17.2.
17.00 Saapuminen ja tutustumista/ulkoilu
18.00 Päivällinen
19.00 Viikonlopun infot ja yhteistä rukousta (etäosallistumismahdollisuus)
iltapala

Lauantai 18.2.
8.00 Aamupala
9.30 Aamuhartaus (etäosallistumismahdollisuus)
10.00 Alustus ja ryhmätyöskentelyä (etäosallistumismahdollisuus)
12.00 Lounas
13.00 Ryhmätyöskentely jatkuu
15.00 Välipala ja ulkoilua
18.00 Päivällinen
19.00 Ryhmätyöskentelyjen koonto (etäosallistumismahdollisuus)
Yhteistä illanviettoa ja iltapala

Sunnuntain 19.2.
8.00 Aamupala
Pakkaus ja siivous
11.00 Jatkoille messuun johonkin

Jos sinulla on jotian kysyttävää viikonlopusta tai ylipäätään KRIKstä ja sen kehittämisesti ole rohkeasti yhteydessä mirka@krik.fi tai 040 8333573