KRIK Summer Camp Loimaalla

Julkaistu: 30 heinäkuun, 2019

Loimaalla järjestettiin KRIKin kesän 2019 toinen kesäleiri 26-28.7. Yksi päävastuuta kantanut sanoi, että leirissä taisi selkeästi olla Jumalan siunaus takana. Tämä antaa juuri sitä toivoa ja potkua tulevaisuuteen, jota KRIKissä halutaankin. Kaikki toimintamme halutaan rukouksin saattaa Jumalan käsiin ja antaa Hänen johdattaa. Sattuipa tälle viikonlopulle kiistämättä kesän siihen astiset aurinkoisimmat ja lämpimimmät säätkin.

Leirin ohjelma oli todella monipuolinen. Luonnollisesti siihen kuului paljon yhdessä liikkumista ja Sanan äärellä olemista. Liikkuminen oli monipuolista, sillä ohjelmaan kuului mm. pallopelejä, värikuulasota, frisbeegolfia, uimista ja erilaisia kilpailuja ja liikuntaleikkejä. Hyvässä ilmapiirissä pääsi tutustumaan myös uusiin ihmisiin, joka ilman muuta on myös yksi tavoitteistamme tulevissa leireissämme ja toiminnassa ylipäätänsä. Hyvään leiriviikonloppuun kuului tietysti lisäksi riittävästi saunomista ja hyvää ruokaa, joka valmistettiin yhteistyövoimin. Lisää kuvia leiristä löytyy instagram ja facebook sivuiltamme!

Kesän 2019 KRIK kesäleirit olivat onnistuneita ja tästä on hyvä jatkaa Jumalan johdatuksessa eteenpäin kohti tulevia leirejä ja tapahtumia!

Kilpailuja


Nuotion äärellä
Frisbeegolfia