KRIK Selviytyjätleiri 2022

Julkaistu: 3 huhtikuun, 2022

Leiri joudutaan perumaan, koska sille ei saatu riittävästi osallistujia.

Tervetuloa mukaan KRIK selviytyjätleirille 2022 Kouvolan metsiin 9.-12.6. Ilmoittautuminen päättyy 1.6.2022. Leirille otetaan enintään 20 leiriläistä ja leiri toteutetaan mikäli ilmottautuneita on vähintään 10. Leirin alaikäraja on kahdeksantoista vuotta ja yläikärajaa ei ole. Leirin hinta on 75e, josta KRIK jäsenet saavat 20e alennuksen.

Leiri alkaa torstaina 9.6. klo 11.00, jolloin osallistujien tulisi olla saapunut paikanpäälle Kouvolan Kaukasuolle. Leiri päättyy sunnuntaina 12.6. klo 16. Leirille on mahdollisuus saada kyyti Kouvolan juna-asemalta 5€ hintaan/suunta. 

Leirillä ollaan täysin metsän keskellä ilman mukavuuksia. Mukaan et kuitenkaan tarvitse muuta kuin itsesi, säänkestävää vaatetta, makuupussin ja makuualustan. Leirillä ei ole pitkiä siirtymiä mutta leirikilpailut haastavat kilpailijoita ainakin fyysisesti ja älyllisesti.

Leiri on kilpailumuotoinen, joten leirillä pääset kilpailemaan tittelistä KRIK selviytyjä 2022. Kiertopalkinnon lisäksi voittaja saa ilmaisen KRIK-leirin! Kilpailu ei ole kuitenkaan niin psyykkinen kuin TV sarjoissa on nähty eikä selkäänpuukotus tai valehtelu kuulu leirin luonteeseen. Leiriin sisältyy myös hengellistä sisältöä: raamattua, rukousta ja yhteistä keskustelua. Voi olla hyödyksi, jos on ennen leiriä lukenut Saarnaajan kirjaa

Leiriin tulee suuresti vaikuttamaan siihen osallistujat. Tiedossa on varmasti valaiseva ja elämyksellinen kokemus, johon kannattaa kutsua kavereitakin mukaan!

Jos jokin jäi mietityttämään, niin Tuuli vastaa numerosta 044 2786823 mielellään kysymyksiin aiheesta.

Leiriä on tukemassa paikalliset perheyritykset Puurin Kanala ja Jalon Mylly Oy!