KRIK Selviytyjät -leiri

Julkaistu: 5 elokuun, 2021

KRIK Selviytyjät – leiri on unohtumaton yhdistelmä vaellusta, leirielämää ja itsensä haastamista. Leiri järjestetään 10.-12.9.2021 syksyisessä Lapissa, tukikohtana toimii Rovaniemi. Pääset tutkimusmatkalle lapin ruskaan, mutta ennen kaikkea itseesi. Viikonloppuun kannattaa lähteä avoimin mielin, sillä vastassa on haastavia tehtäviä, monenlaisia käänteitä, nälkää, kylmä ja väsymystä. 

Leirin aikana kisataan KRIK selviytyjät tittelistä, jonka voittajalle on luvassa kiertopalkinnon lisäksi ilmainen osallistuminen jollekin KRIKn leirille. 

Leirille pääset ilmoittautumaan tästä. Leirin ilmoittautuminen sulkeutuu 4.9.2021 (ilmoittautumista jatkettu) eikä sen jälkeen ole mahdollista päästä mukaan. Leirin hinta on 70e ja KRIKn jäsenet saavat 20e alennuksen leirin hinnasta. 

Leiri alkaa kokoontumisella Rovaniemen keskustan tuntumassa 10.9. klo 15. Jos saavut kaupunkiin aiemmin päivällä, tarjolla on mukavaa seuraa ja lautapelejä. Lopulta päädymme takaisin lähtöpisteeseen sunnuntaina 12.9. viimeistään klo 16, jonka jälkeen on mahdollista osallistua seurakunnan kokoukseen. 

Viikonloppu vietetään maasto-olosuhteissa, joten mukaan tarvitset retkimielen lisäksi ainakin makuupussin, makuualustan ja rinkan. Leiri on suunnattu nuorille aikuisille ja mukaan voivat tulla kaikki täysi-ikäiset retkeilystä kiinnostuneet.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje ja ohjeet leirimaksun maksamisesta ennen leiriä. Leirille osallistuminen on mahdollista peruuttaa maksutta viikko ennen sen alkamista. Muussa tapauksissa perimme puolet leirin hinnasta. Emme kuitenkaan peri maksua, jos joudut jäämään pois sairastapauksen vuoksi. Leirille ilmoittautumista ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Jos leiristä tulee kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä

Janita Rapo

0409103396

janita.rapo@hotmail.com