KRIK paikallistoiminta alkaa taas

Julkaistu: 29 huhtikuun, 2021

KRIK Finlandin paikallistoiminta alkaa taas koronatauon jälkeen eri paikkakunnilla!

Listalta näet, mitkä ryhmät aloittavat toimintaansa alkavana kesänä. Uudet osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan ja osallistumaan ryhmien toimintaan. Tällä hetkellä kaikki ryhmät ovat maksuttomia! 


KRIK Espoo 

Nuorten aikuisten peliryhmä kokoontuu kesällä kerran viikossa. Pelipäivänä on yleensä torstai ja sijaintina Espoon Kera tai Leppävaara.  Lajeina ovat mm. jalkapallo, spikeball ja ultimate.Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat pelaajat. 

Yhteyshenkilö: Samuel Kervinen 050 4945850


KRIK Helsinki

Perjantai-iltaisin pelataan Hietaniemen uimarannalla rantalentopalloa. Kaikki lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita pelaamaan. KRIK omistaa verkon, joten pelitakuu on taattu.

Yhteyshenkilö: Johanna. 044 3210502


KRIK Frisbeegolf

Frisbeegolffareille perustettiin oma ryhmä helpottamaan peliseuran löytämistä pääkaupunkiseudulla. WhatsApp- ryhmässä voi jokainen kysyä peliseuraa vapaasti. Kesällä pelaamme myös leikkimielisen turnauksen, jonka voittaja saa nimensä kiertopokaaliin.

Yhteyshenkilö: Antti Pesonen 040 4105640

KRIK Maahanmuuttajafutis

Espoon Karakalliossa pelataan lauantaisin jalkapalloa klo 20 alkaen. Ryhmä koostuu pääsääntöisesti maahanmuuttajataustaisista miehistä, mutta mukaan pääsee myös muut. Jos olet kiinnostunut työskentelystä maahanmuuttajien kanssa, niin tervetuloa tutustumaan ja pelaamaan futista lauantaisin!

Yhteyshenkilö: Tuure Turunen 040 084 0883 

KRIK Rovaniemi

Nuorista aikuisista koostuva ryhmä kokoontuu eri lajien parissa kesällä. Ole yhteydessä ja kysy lisää toiminnasta.

Yhteyshenkilö: Tuuli Suutari 044 2786823


KRIK Sastamala 

Matalan kynnyksen toimintaa nuorekkaille ja nuorenmielisille aikuisille, toiminnan sisältö rakentuu osallistujien toiveiden mukaan. Esimerkiksi gospel-lattareita, virsiliikuntaa ja ulkoilua pop-up periaattella, ei viikottaista tai säännöllistä toimintaa.

Yhteyshenkilö: Jenni Sisto 040 5156120


Jos koronatilanne helpottaa aloittavat myös Järvenpään ja Hämeenlinnan jalkapalloryhmät. Voit olla yhteydessä ryhmien vastaaviin ja tiedustella toiminnan alkamisesta.

KRIK Hämeenlinna Yhteyshenkilö: Dave Pike 044 9710161
KRIK Järvenpää Yhteyshenkilö: David Johnson 046 5877587