TERVETULOA

KRIK Finland toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi nettisivuilleen

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT

KRIK Finland toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi nettisivuilleen

Hienoa, että juuri sinä olet täällä. Haluamme kertoa sinulle KRIKistä, esitellä toimintaamme ja kertoa nettisivujen sisällöstä.

KRIK Finland on uudenlainen urheiluseura, jossa voit kokea uskon ja urheilun tuomaa yhteyttä ja iloa. KRIK on kaikenlaisten ja kaikenikäisten liikkujien yhteisö, jossa sinäkin voit varmasti löytää oman paikkasi. KRIKissä pidetään hauskaa yhdessä liikkuen ja toisia kannustaen. Tarkempaa tietoa KRIKistä löydät nettisivujen ”TIETOA MEISTÄ”-osiosta.

KRIKin toiminta perustuu paikkakuntakohtaisiin ryhmiin sekä erilaisiin tapahtumiin ja leireihin. Paikallisryhmiä, tulevia tapahtumia ja uutisia voit käydä katsomassa ”AJANKOHTAISTA”-osiossa. Tule rohkeasti mukaan sinua kiinnostaviin teemoihin ja tutustumaan toisiin KRIKiläisiin. Kutsummekin sinut mukaan KRIKiin ja toimintaamme ja samalla osaksi kristittyjen liikkujien yhteisöä Suomessa ja Pohjoismaissa. Meitä voi myös kutsua järjestämään liikuntatapahtumia. Ole yhteydessä niin kerromme lisää!

Jäseneksi liittymällä mm. tuet KRIKn työtä ja saat alennusta KRIKn tuotteista ja leireistä. Jäseneksi on mahdollista liittyä ”LIITY JÄSENEKSI”-osiossa. Jäsenenä pääset myös mukaan ideoimaan ja toteuttamaan tapahtumia ja koko ajan kehittyvää ja kasvavaa toimintaamme. KRIK on meidän kaikkien yhteinen juttu ja olisi hienoa saada sinut mukaan KRIK-perheeseen.

”BLOG & VLOG” –osiossa pääset sukeltamaan pintaa syvemmälle seuraamaan ajatuksia ja kokemuksia uskon ja liikkumisen yhdistämisestä.