KRIK Finland hakee liikuntakoordinaattoria!

Julkaistu: kesäkuu 5, 2021

KRIK Finland hakee liikuntakoordinaattoria vuoden mittaiseen määräaikaiseen 20% työsuhteeseen 1.9.2021 alkaen.

Työtehtävä:

Liikuntatapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä seurakuntien kanssa ympäri Suomea.

Tarjoamme sinulle:

Työpaikan, jossa pääset yhdistämään uskon ja urheilun; mahdollisuuden olla osana pohjoismaista kristillisen urheilutyön verkostoa, jossa tuetaan urheilulähetystyötä; innostavan työtehtävän, jossa pääset työskentelemään lasten ja nuorten parissa; kannustavan yhteisön. 

Odotamme sinulta:

Liikunta-alan koulutusta tai vahvaa kiinnostusta liikuntaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä, järjestelmällisyyttä ja sitoutumista KRIK Finlandin missioon ja visioon (katso alla). Työ vaatii matkustamista, joten oman auton käyttömahdollisuus on tärkeätä. Valitun henkilön tulee näyttää rikosrekisteriote lasten kanssa toimimiseen.


Palkkaus:

440 euroa/kk. Lisäksi saat oman läppärin ja puhelimen käyttöösi. Työetuna on ilmainen kuntoilu Fit Niittykummussa (Espoossa)

Työpiste:

Fit Niittykumpu, Kappelitie 6, 02200 Espoo. Työhön kuuluu matkustamista eri puolille Suomea.

Työaika:

20 % työsuhde, joka tarkoittaa noin yhtä työpäivää viikossa, yhteensä noin 8 tuntia viikossa. Työajat ovat joustavia, eli voit rakentaa aikataulun itsellesi sopivaksi ja myös seurakuntien toiveiden mukaan. 

Esimiehenäsi tulee toimimaan KRIK Finlandin toiminnanjohtaja Samuel Kervinen. Lisäksi tukenasi on KRIK Finlandin vastuunkantajat, sekä hallitus. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian osoitteeseen samuel@krik.fi. Lisätietoa myös Samuelilta sähköpostitse tai puhelimitse 0504945850


Lisätietoa KRIK Finlandista:

Vuonna 2017 perustettu kristillinen urheiluseura. KRIK Finlandin missiona on edesauttaa sitä, että ihmiset saavat kokea urheilun, uskon ja elämän iloa. Visiona on kutsua, innostaa ja tukea urheilijoita ja liikkujia elämään kristittynä joukkueissa ja seurakunnissa sekä edistää urheilu- ja liikuntaharrastusta (sports and play) ja ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia kristillisessä viitekehyksessä. Yhdistyksen opillisena perustana on Raamattu, apostolinen uskontunnustus sekä Lausanne-liikkeen The Cape Town Commitment.