KRIK Urheilulinja

Yhteydessä on voimaa

KOULUTTAUDU KRISTILLISEEN TYÖHÖN

Suomen Raamattuopistolla järjestetään lukuvuoden mittainen opintolinja, jossa yhdistyvät usko ja urheilu. Liikunnan ja urheilun, pelien, leikkien  ja kilpailujen avulla voidaan olla kohtaamassa ihmisiä niiden lahjojen kautta mitä Jumala on meille antanut.

Urheilulinja on opiskelua, kasvua ja kehittymistä urheilun ja liikunnan parissa sekä kristittynä. Koulutus on yhdessä tekemistä ja toistemme kokemuksista oppimista. Opintojen aikana keskitytään opiskelijoiden kokonaisvaltaiseen kehittymiseen, johon kuuluu fyysinen, sosiaalinen, henkinen ja hengellinen kehitys.

Urheilulinja on oikea paikka urheilusta ja liikunnasta pitäville, tämän alan uraa suunnitteleville, sekä niille jotka haluavat pitää välivuoden liikunnan ja urheilun parissa. Urheilulinja soveltuu harraste ja kilpatasolla oleville pelaajille, kilpailijoille ja/tai valmentajille. Myös niille ketkä vain nauttivat liikunnasta ja urheilusta!

Linjalla on runsaasti pelaamista ja liikuntaa niin joukkue kuin yksilölajien parissa. Siellä opiskellaan Raamattua ja ollaan mukana järjestämässä erilaisia liikunta ja urheilutapahtumia. Urheilulinjan opetus toteutuu pääsääntoisesti arkisin klo 9-15. Noin puolet opinnoista on yhdessä liikkumista ja urheilemista, johon jokainen voi osallistua oman kuntotason mukaan. Toinen puolisko koostuu Raamattuopetuksesta ja liikunta-alan eri osa-alueista, kuten johtaminen, terveellinen ruokavalio, urheilupsykologia sekä anatomia ja fysiologia.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada auktorisoitu personal trainer koulutus. Ammattitaitoisena personal trainerina sinulla on mahdollisuus toimia vaativissakin valmennustehtävissä. Koulutuksen kautta sinulla on loistavat edellytykset työllistyä liikunta-alalla, esimerkiksi kuntokeskuksissa.

Lisäksi keväällä järjestetään kaikille halukkaille pienestä lisämaksusta opintomatka Ateenaan kokemaan käytännössä minkälaista urheilulähetystyö on!

Urheilulinjan kolme päätavoitetta ovat seuraavat:

1. Kouluttaa
– Koulutamme ymmärtämään mitä ja minkälaista on kristillinen urheilutyö.

2. Varustaa
– Varustamme toimimaan johtajina, valmentajina ja vastuunkantajina liikunnan ja urheilun parissa.

3. Lähettää
– Haluamme rohkaista ja tukea jokaista omalla paikkakunnallaan olemaan vastuunkantajana liikunnan ja urheilun parissa tehtävässä työssä tarjoten kristillisen urheilutyön verkoston tukea.

Mikä sinua kiinnostaa?
Urheilu yhdistää ympäri maailmaa, myös Suomessa. Mikäli olet kiinnostunut joistakin alla olevista teemoista, tule rohkeasti mukaan.

– Liikunta arjen harrastuksena
– Tavoitteellinen urheilu
– Valmentaminen
– Johtajuus
– Urheilulähetystyö

– Liikunta ja kehitystyö
– Kristittynä urheilun maailmassa ja kristillisen urheilutyön eri muodot
– Kristillinen urheiluseuraharrastus
– Liikunnan psykologia
– Kansanopistovuosi Raamatun ja liikunnan merkeissä Kauniaisten puutarhamaisessa ympäristössä, hyvien urheilumahdollisuuksien äärellä

-Liikunta-alan ammattilaisuus

-Personal trainerin ammatti

KRIK Urheilulinja 2019-2020
Syyslukukausi 2.9.–20.12. 2019
Kevätlukukausi 2.1.–3.6.2019

Urheilulinjalle on avoin haku ympäri vuoden ja linjalla voi aloittaa joustavasti pitkin syksyä ja kevättä: www.sro.fi/urheilulinja/haku

HUOM! Urheilulinja + personal trainer opinnot kestävät koko lukuvuoden 2.9.2019-3.6.2020.

Linjan vastaavana opettajana toimii Niko Ijäs. Koulutukseltaan Niko on urheiluvalmentaja ja hän on ollut urheilulähetystyössä. Lisäksi linjalla vierailee monia urheilun parissa uraa tekeviä opettajia.

Yhteystiedot:
niko.ijas@sro.fi
0453515269